Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

Gigi Ghinea-Cum m-am vindecat de nefericire!

Licentiata in psihologie si absolventa a unui  master de psihoterapie  analitica, Gigi Ghinea are o indelunga experienta in acest domeniu.
Membru fondator al Asociatiei de psihoterapii scurte orientate pe solutie.
"Cartea este o mărturisire a unei experienţe personale, este o exprimare sinceră a fiinţei, liberă de toate măştile unor roluri sociale sau profesionale. împărtăşesc această experienţă a trezirii mele ca pe un dar celor care au nevoie de el. Totul se întâmplă din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei."
   Redefinirea fericirii!
       "...fiecare poate defini fericirea altfel, intr-un  fel unic, functie de structura psihica a fiecaruia, de mediul in care a crescut, s-a dezvoltat. Unii considera ca fericirea e doar asa un moment de extaz, care vine din senin, ca din intamplare. Acestia se refeara desigur la placerea de moment, la momentele unice ale indragostirii, la o masa buna, la un somn sau o baie buna. O reusita, un succes, obtinute dupa o truda oarecare in acest sens.Observa , in schimb ca toate aceste forme de fericire sunt sporadice,  si oarecum tin de hazard.
   .... esti unic si nevoile tale la fel. Priveste in tine cu iubire si vei constata ca nu ai nevoie de o locuinta mai mare, cu spatii inutile de locuit, doar pentru ca vecinul tau are. Fii recunoscator pentru ceea ce ai deja.Ai tot ce iti trebuie doar ca nu vezi inca, nu esti constient de bogatia pe care o posezi. Ai integritatea umana fizica si spirituala de care trebuie sa te folosesti incepand de astazi. Ai in tine puterea de a scoate la lumina resursele nefolosite, privind in jur cu alti ochi. Bucura-te de viata care ti s-a daruit, de lumina zilei, de faptul ca respiri."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu