Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 martie 2012

Walt Disney- 78 de ani Donald Duck

1934 - S-a născut, în studiourile Walt Disney, celebrul personaj de desen animat Donald Duck, care a debutat în filmul “The little hen”, la 09.06.1934. În anul 1943, Donald devine, cu adevărat un star şi primeşte Premiul Oscar pentru rolul din “The Fuerhrer's Face”.









Acum 78 de ani, în studiourile Walt Disney, se năștea celebrul personaj de desen animat Donald Duck. La 9 iunie 1934 a debutat în filmul The little hen.
Donald Fauntleroy Duck, pe numele întreg, este un personaj de desene animate creat de Walt Disney, o rață albă antropomorfică cu un cioc și picioare galbene-portocalii. De obicei poartă o cămașă de marinar, o beretă, precum și un papion roșu, dar nu și pantaloni (excepție doar când se duce la înot). Trăsătura care l-a facut pe Donald faimos a fost personalitatea sa și temperamentul său exploziv. Donald a fost onorat oficial ca fiind al treilea cel mai popular personaj din toate timpurile, împreună cu Bugs Bunny de la Warner Bros.
Donald Fauntleroy Duck este un personaj de desene animate creat de Walt Disney.Donald este o rață albă antropomorfică cu un cioc si picioare galbene-portocalii.De obicei poartă o cămașă de marinar, o beretă, precum și un papion roșu, dar nu și pantaloni (cu exceptia când se duce la înot).Trăsătura care l-a facut pe Donald faimos a fost personalitatea sa și temperamentul său exploziv.Donald a fost onorat oficial ca al treilea cel mai popular persoanj din toate timpurile, cu Bugs Bunny de la Warner Bros. Looney Tunes/Merrie Melodies pe locul doi și creatia Disney Mickey Mouse care este pe locul întâi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu